TTLG|Thief|Bioshock|System Shock|Deus Ex|Mobile
Results 1 to 8 of 8

Thread: Adding new objects?

  1. #1
    New Member
    Registered: Sep 2014

    Adding new objects?

    Hi. So its been many years when I last time use DromEd and I have an question about adding new objects. I know how to add new objects one at the time but there must be better way. How can I add many objects in a same time? Example some object packages? Thank you.

  2. #2
    Member
    Registered: Oct 2001
    Location: 0x0x0
    I don't think you can edit the game system other than painfully, one thing at a time. But sit tight, others with more knowledge will be along any time now.

  3. #3
    Desperately Dodgy Moderator
    Registered: Nov 2001
    Location: Fields of bluegrass
    You need to be more clear about what you mean. Do you mean adding lots of objects to your mission all at once, in a group? That can be done with multibrushes, but you have to create them first (or download multibrushes made by other people, and I don't know of any libraries of them out there). If you mean adding to the object hierarchy, SlyFoxx is right.

  4. #4
    New Member
    Registered: Sep 2014
    Hi. So I mean download from website objects other people have made and add to object hiearchy.

  5. #5
    Member
    Registered: Jan 2006
    Location: On the tip of your tongue.
    Yeah, for that you need to painstakingly put all the right files in /obj and /obj/txt16 folders, and then manually add/edit the objects in Dromed. There's no shortcut to that I'm afraid - would be lovely to be able to drag and drop a zip file and have it do everything for you. Might be possible I suppose, if external software could modify a Gamesys, but no such tool currently exists.

  6. #6
    Member
    Registered: Oct 2008
    Location: Finland
    Quote Originally Posted by nicked View Post
    Yeah, for that you need to painstakingly put all the right files in /obj and /obj/txt16 folders, and then manually add/edit the objects in Dromed. There's no shortcut to that I'm afraid
    "painstakingly" what? XD

  7. #7
    Member
    Registered: Jan 2006
    Location: On the tip of your tongue.
    Well, if you've downloaded a pack of 100 beds, and you want exactly 17 of them, and they all use about 5 textures each... yeah.

  8. #8
    Member
    Registered: Oct 2001
    Location: 0x0x0
    If you're goal is to use a lot of resources from a current mission it would make sense to start with that gamesys and resource folders. Best to ask permission though and give due credit.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •