TTLG|Thief|Bioshock|System Shock|Deus Ex|Mobile
Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 25 of 144

Thread: T3 Mission: Evicted Feb. 15/06

  1. #1
    Member
    Registered: Sep 2004
    Location: Dunno. What week is it?

    T3 Mission: Evicted Feb. 15/06

    I've just posted Evicted at thiefmissions.com. It's my first attempt at level design, so please be gentle. Also, post any problems here so I can get them fixed.
    Last edited by epithumia; 19th Feb 2006 at 15:17. Reason: Add FM name to the title.

  2. #2
    Member
    Registered: Nov 2000
    Location: Russia
    If found some screenshots on http://ladyjo1.free.fr/thief/article...id_article=322. Looks good Downloading now...

  3. #3
    Member
    Registered: Oct 2005
    Location: Dortmund, Germany
    First I was like "Yahooo finally a new t3fm", but i absolutely can't get it to run. Its the same error that occurs, when your vertex pools are too small, so i raised them manually in the user.ini but nothing changed... Does it work for the others?

    EDIT: Sorry. Its my install of t3... I don't know why it stopped to work?!? I worked before. Garrettloader says that the t3main.exe is the wrong one, but after switching again nothing happened... I'll probably have to reinstall... :-/
    Last edited by STiFU; 15th Feb 2006 at 07:43.

  4. #4
    Member
    Registered: Jan 2003
    Location: North Carolina, USA
    I have a problem. The mission starts okay, but none of my weapons seem to work. I can cycle through them okay, but when I press the mouse buttons to try to use them, nothing happens.

    Using Garretloader 1.23

    EDIT: I was playing on Hard difficulty. I'll see if it happens regardless of difficulty level.

    EDIT: Nevermind! I am an idiot :-). For some reason I didn't have "Use Weapon" bound to anything. Once I corrected that, everything is working. False alarm.
    Last edited by elkston; 15th Feb 2006 at 08:44.

  5. #5
    Member
    Registered: Oct 2005
    Location: Dortmund, Germany
    hehe 2 idiots in one thread... I got it running by now after reinstalling the whole stuff, but when i wanted to buy the lockpicks, the objective didn't tick off and i still wasnt able to pick locks... Probably still some fixing needed.

  6. #6
    Member
    Registered: Sep 2004
    Location: Dunno. What week is it?
    STiFU, did you have enough cash to buy the lockpicks? They still work for me on a clean install. Anyone else have the same problem?

    While running through the game again, I found I left out the text for a scroll. If you find it, it should give you a new objective to find a wand in the cathedral. Sorry all.

  7. #7
    Member
    Registered: Apr 2000
    Location: Sweden
    I purchased one (?) lockpick for 1500 but seems that I don't have it/them. Made a clean T3 install before and using Garretloader 1.23.
    Last edited by Kaleid; 15th Feb 2006 at 11:54.

  8. #8
    Member
    Registered: Apr 2002
    Location: Franconia, Germany
    Quote Originally Posted by Kaleid
    I purchased one (?) lockpick for 1500 but seems that I don't it/them. Made a clean T3 install before and using Garretloader 1.23.
    Exactly the same problem, i ran into now. 1500 g gone, shop says, i own 1, but dont have the lockpicks in inventory nor is objective checked off.

  9. #9
    Member
    Registered: Sep 2004
    Location: Dunno. What week is it?
    I tried to do a fresh install of the game to try to see if I could duplicate the problem, but the game won't install. I won't be able to try again until I get home next week.

    Did you use the copy of T3Main that Potterr supplies? I can't think of any other reason the objective won't work.

    Has anyone been able to get and use the lockpicks and complete the objective? (BTW, the lockpicks won't show up in inventory. They're the same as in the original game.)

  10. #10
    Member
    Registered: Oct 2005
    Location: Dortmund, Germany
    I checked the skills overview and lockpicking didn't appear and i had enough cash while buying. If we hadn't the correct t3main.exe we wouldn't be able to play fms at all... Sorry guy, but i think you should withdraw that version of your FM and do some betatesting. It's really necessariy!!

  11. #11
    Member
    Registered: Mar 2002
    Location: the beach/ontario
    i just got the lockpicks, but when i go to use nothing happens. Am I missing something?

  12. #12
    Member
    Registered: Oct 2005
    Location: Dortmund, Germany
    Thats exactly what every of the post above says until now, so yes, you are missing something...

    And nomad If you should decide to withdraw your fm again, it would be cool if you could raise the levelambientlight a bit. It's pretty dark sometimes...
    Last edited by STiFU; 15th Feb 2006 at 14:12.

  13. #13
    Member
    Registered: Nov 2002
    Location: Surrey BC Canada
    This FM doesn't run for me. When I click on Start, the loading screen appears, but the progress bar only gets a third of the way across, then boots out to GL with message saying a problem was encountered in Thief 3. All other T3 FMs run OK. Am I missing something to run this?

  14. #14
    Member
    Registered: May 2002
    Location: UK, Suffolk
    From what I can tell the user.ini info may not be correct for some PCs so I think it may be a case of waiting for a second release for this one to be ok to use.

    nomad of the pacific, if you need any help with getting it to run ok in GL, let me know.

  15. #15
    Member
    Registered: Sep 2004
    Location: Dunno. What week is it?
    Originally posted by Hotlyx:
    This FM doesn't run for me. When I click on Start, the loading screen appears, but the progress bar only gets a third of the way across, then boots out to GL with message saying a problem was encountered in Thief 3. All other T3 FMs run OK. Am I missing something to run this?
    Maybe I need to increase the vertex pools a bit to be usable on some systems. I'll do that in version 1.1.

    STiFU, I will increase the ambient lighting in the next version, too.

    Potterr, thanks for the offer. I think I got it pretty close to being right other than the missing file that I know about, but obviously there's something else I missed if people can't get the lockpicks and complete the objective. Garrettloader seemed to work okay for me running on a seperate install, though, so I'm still not sure what the problem is.

    Has anyone been able to complete any objectives?

  16. #16
    Member
    Registered: May 2002
    Location: UK, Suffolk
    good stuff, looking forward to playing this one...

  17. #17
    Member
    Registered: Apr 2002
    Location: Franconia, Germany
    Quote Originally Posted by nomad of the pacific
    Has anyone been able to complete any objectives?
    Yes, checked objectives:
    - Find 40 % loot (41%)
    - Find special loot item
    - Become owner of necro wand

    Btw, very nice looking, interesting FM. Good work. Hope you can fix it.

  18. #18
    Member
    Registered: Apr 2000
    Location: Sweden
    Same as Ulib. Cheated a bit with the debug menu and gave myself the lockpicks but the objective didn't tick off. Could complete the rest of the objectives but of course not finish the level.

  19. #19
    Member
    Registered: Dec 2003
    Location: Texas
    Totally stoked to have another T3 FM!!!

    Can someone edit the title of the thread to include "EVICTED" in it so people will know to post their questions here?

  20. #20
    Member
    Registered: Sep 2004
    Location: Dunno. What week is it?
    Originally posted by UliB:
    Yes, checked objectives:
    - Find 40 % loot (41%)
    - Find special loot item
    - Become owner of necro wand
    Originally posted by Kaleid:
    Same as Ulib.
    Okay, so I know it's just this one objective. Thanks, guys.

    I've got two days to get this working, then I lose my internet connection for a week. Back to work!

    Edit: For those of you who bought the lockpicks, did you notice if they disappeared from the display after you purchased them?
    Last edited by nomad of the pacific; 16th Feb 2006 at 01:15.

  21. #21
    BANNED
    Registered: Mar 2005
    Location: Maw Of Chaos
    Quote Originally Posted by nomad of the pacific
    For those of you who bought the lockpicks, did you notice if they disappeared from the display after you purchased them?
    No, they were still there.

  22. #22
    Member
    Registered: Oct 2005
    Location: Dortmund, Germany
    But the money was gone...

  23. #23
    Member
    Registered: Sep 2004
    Location: Dunno. What week is it?
    Originally posted by STiFU:
    But the money was gone...
    Never trust a store with a red hand sign!

    So now I know that script isn't running at all. Very odd that it works for me. I'll go tinker with it a bit.

  24. #24
    New Member
    Registered: Jun 2004
    Location: Cloud 9
    Quote Originally Posted by nomad of the pacific
    Never trust a store with a red hand sign!

    So now I know that script isn't running at all. Very odd that it works for me. I'll go tinker with it a bit.

    Yep they ripped me off too.

  25. #25
    Bah! Scammed me out of 1500 gold too! *shakes fist*
    Anyhow, it looks like a wonderful mission, hope you get it fixed soon!

Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •