TTLG|Thief|Bioshock|System Shock|Deus Ex|Mobile
Page 38 of 38 FirstFirst ... 3813182328333435363738
Results 926 to 935 of 935

Thread: T2 Multiplayer Beta Released

  1. #926
    New Member
    Registered: Jul 2012
    Quote Originally Posted by sNeaksieGarrett View Post
    If memory serves, which it probably doesn't: I thought you could pick the fan mission within the drop down. First question though, did you make sure you installed your fan mission before launching t2mp? Secondly, did you check to see if the FM was listed in the drop down instead of none?
    ah i havent try that. so i need to install it with darkloader, then launch the MP and host, then menu drop down will have the none option?

  2. #927
    Member
    Registered: Nov 2003
    Location: Earth
    yes, the fan mission needs to be installed already. T2MP cannot detect FMs itself. If you have a thief 2 1.18 install with t2mp and darkloader set up to that directory, then just install an FM through darkloader and when you next launch t2mp, you can alt tab out and should be able to host with the FM.

  3. #928
    New Member
    Registered: Jul 2012
    Quote Originally Posted by sNeaksieGarrett View Post
    yes, the fan mission needs to be installed already. T2MP cannot detect FMs itself. If you have a thief 2 1.18 install with t2mp and darkloader set up to that directory, then just install an FM through darkloader and when you next launch t2mp, you can alt tab out and should be able to host with the FM.
    ok so heres my findings after trying few more things.

    -if i install the fm with darkloader, run thief via darkloader, it goes to the blackscreen issue.
    -if i install the fm with darkloader, run thief via darkloader, then go to multiplayer window and start mission 1, samething blackscreen issue but with additional error window poped up lol.

    both methods will not show FM or option "none" in the drop down menu for starting mission. i have heard people saying .fam is not loaded or incorrect, or to use the new darkloader so i'll be trying that.

  4. #929
    Member
    Registered: Nov 2003
    Location: Earth
    Mission 1? By that do you mean thief 2 mission, Running Interference? I think when you install an FM, it breaks thief's ability to play from mission 1 but I could be wrong about this.

    Does sound like either something is not set up properly or you are having a compatibility issue. Are you able to load thief 2 and go to a mission when you use darkloader to return thief to its original state?

    And crazy thought, have you tried loading thief after installing an FM through the exe or a shortcut, instead of hitting "play thief" within darkloader?


    EDIT:

    I just tried loading a thief install with an FM installed and when I go to the host screen, I see the mission selected. (See screenshot for reference below) In fact, it's the only item within the list. What do you see when you go to the host screen?

    Click image for larger version. 

Name:	hostscreen.png 
Views:	4 
Size:	13.0 KB 
ID:	2396

  5. #930
    Does it work for you guys? I can start server on my PC, but the client cannot join in LAN (every other game is work on LAN in MP except this.
    When the laptop is the client it says: Join failed: COM initialization failed (80040154) >>> PC doesn't get any error
    When laptop is the server: Host Failed: COM initialization failed (80070005) >>> PC cannot join of course.
    Server browser doesn't work. Tried to join with LAN and the with the normal IP address (port 5198 is forwarded)

    Single Player works perfect. Same game, same files. I tried to reinstall the MP patch, but nothing changed. Any help would be great, I would like to play it with my child in LAN.

  6. #931
    DromEd Archmage
    Registered: Nov 2010
    Location: Returned to the eternal labor
    Quote Originally Posted by Giskard View Post
    Does it work for you guys? I can start server on my PC, but the client cannot join in LAN (every other game is work on LAN in MP except this.
    When the laptop is the client it says: Join failed: COM initialization failed (80040154) >>> PC doesn't get any error
    When laptop is the server: Host Failed: COM initialization failed (80070005) >>> PC cannot join of course.
    Server browser doesn't work. Tried to join with LAN and the with the normal IP address (port 5198 is forwarded)

    Single Player works perfect. Same game, same files. I tried to reinstall the MP patch, but nothing changed. Any help would be great, I would like to play it with my child in LAN.
    This stuff works !
    But it is hard to install, it do not works with newdark and newdark missions... and there are bugs...

    BUT IT WORKS ANYWAY !!

    Edit : I used Hamachi to make it working

  7. #932
    Thank you for your reply. Meanwhile I tested it with a friend on net and it worked perfectly. So the problem is in my Laptop. (For example Hexen2 also crashes at starting)

    I don't know it's matter or not, but my Laptop uses WinX, my PC uses Win7. Tried to set the compatibility, but the result didn't change.

  8. #933
    Member
    Registered: Apr 2016
    Location: Strawberry Fields
    So how would I go about getting this to work? Which version of NewDark do we have to get? And using Hamachi, what do I have to do to start a game and to join?

  9. #934
    Zombified
    Registered: Sep 2004
    you need to get oldDark, that's the catch.

  10. #935
    Member
    Registered: Sep 2012
    @IAmTheWalrus,

    I'm really late with my response, but I hope my guide can help you out: https://onedrive.live.com/redir?resi...int=file%2cpdf

    Please note, you'll be using Tafferpatcher twice in order to get it to work. Don't tick the DDFix box on your first use. I didn't cover that very clearly in the guide.

    I'll send you a PM just in case.

Page 38 of 38 FirstFirst ... 3813182328333435363738

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •