TTLG|Thief|Bioshock|System Shock|Deus Ex|Mobile
Results 1 to 9 of 9

Thread: Will this run well on 56k?

  1. #1
    New Member
    Registered: Sep 2001

    Will this run well on 56k?

    Will Thievery run well on 56k?

  2. #2
    Member
    Registered: Jun 1999
    Location: Sunny place
    If you get on a fine server with less than 300 ping, it'll be playable. It's not as fast and furious as CS or regular UT, you don't need to aim at a bunnyhopper's head half a map away from you, so you don't have to worry about those. It WILL be a little slow sometimes, but should be playable and enjoyable.

    Anyways, i'm a fanboy, i'm not going to tell you "No" unless it's flagrantly evident that it's impossible.

  3. #3
    I have 56k (not a very good connection) but on servers I normally get from 100-297 ping (300-500 can happen but hardly affects the game) its when it reaches 501+ that ur just gonna have to try another server (btw try playing on servers near u it helps )

  4. #4
    New Member
    Registered: Jan 2003
    i have DSL and i get 100-300 ping also. so really, it's pretty much the same for all of us.

  5. #5
    Member
    Registered: Jan 2001
    Location: Inside the HOUSE!!!

    Yes. You can play very well at 56k.
    I connect at 38.4k, and I can play just fine (mostly).
    In fact, a little bit of lag can be a good thing with blackjacking guards. >
    Graphics monkey.
    Thievery UT.

  6. #6
    New Member
    Registered: Dec 2002
    Location: @home

    DAMN AND I WAS BUGGED GETTIN 128 ping

    But dont dismay CAUSE I SUCK ! ! !

  7. #7
    Member
    Registered: Oct 2002
    Location: Palo Alto, CA

    I used to play on a 56k. BobTheDog still does. But now that I have DSL, we sometimes play at my place together using the DSL.

    Fuck, I LOVE my DSL.
    /me humps his computer.

  8. #8
    Member
    Registered: Sep 2002
    Location: The place where I make comics.
    56K plays just fine. Just make sure server ping is under 350....which won't be hard to do since thats where the peeps will be.
    Signatures? We don't need no stinking signatures.

  9. #9
    Member
    Registered: Mar 2002
    Location: Germany near Cologne
    Hi there!
    I've got ISDN (64k damn it I never know whether(s? READ spelling? lol ) it's 'k' or
    capital 'K' but what I have is only 8k/K better)
    It will run well enough.

    So you haven't downloaded TUT yet?
    I'd download even if it's just for single player against AI guards or for
    occassinal(s?) LAN play.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •