TTLG|Thief|Bioshock|System Shock|Deus Ex|Mobile
Page 10 of 12 FirstFirst ... 56789101112 LastLast
Results 226 to 250 of 298

Thread: T2 Campaign: Lonmore v1.2 (November 12, 2021)

  1. #226
    Quote Originally Posted by Acoustici View Post
    Congrats, Beltzer and those who contributed to this!! Seems lovely mission, nice atmosphere, familiar voices... I'll keep this for Christmas, though. Can't wait to play it!!
    Thanks. I hope you gonna like it

  2. #227
    Member
    Registered: Aug 2006
    Location: France (Reims - Champagne)
    Started today playing this campaign, and found the ai creatures paralyzed with their arms stretched up , any idea what might be causing this?:


  3. #228
    New Member
    Registered: Feb 2008
    Mission 2

    Brigantia have something readable for me . Where is it ?

  4. #229
    Member
    Registered: Dec 2004
    Location: Germany
    The readable in Brigantia's room is to the right of the entrance door, if I remember that correctly. I think it is a book or letter on a table or bookshelf.

    If it's not there, approach the money in the guest room. Maybe it is somewhere there.

  5. #230
    Quote Originally Posted by Cardia View Post
    Started today playing this campaign, and found the ai creatures paralyzed with their arms stretched up , any idea what might be causing this?:
    I'm glad that you are playing it Pedro. But too bad that you experienced this. I have no idea, have you tried re-installed it?
    Tried another loader? You are the first one who reporting this.

  6. #231
    Member
    Registered: Oct 2012
    It happens sometimes, AI's occasionally get stuck, wouldn't really be concerned unless there were a lot of stuck AI's in a mission, and if that was the case it may imply your Thief install needs re-installing.

  7. #232
    Member
    Registered: Dec 2004
    Location: Germany
    Since the AI's have their arms stretched out, I rather think that it is something non-trivial here. If other newly started missions have such problems as well, I would assume that the Thief 2 installation is corrupt or defective. If not, then re-downloading the campaign again and starting anew might solve the problem, possibly hinting at a bad download.

  8. #233
    Member
    Registered: Aug 2006
    Location: France (Reims - Champagne)
    Quote Originally Posted by Beltzer View Post
    I'm glad that you are playing it Pedro. But too bad that you experienced this. I have no idea, have you tried re-installed it?
    Tried another loader? You are the first one who reporting this.
    Apparently it's a problem with my thief 2 folder, im having the same problem in other missions. Also i can't use any weapon.

    it's the motiondb file that was missing, i have a problem sometimes with files being auto-deleted in my thief 2 directory, it's the only folder in my pc this happens.~

    Anyway , everything is working well now,i can proceed with this mission
    Last edited by Cardia; 30th Nov 2021 at 17:23.

  9. #234
    Member
    Registered: Nov 2010
    Location: Alberta, Canada
    Quote Originally Posted by Cardia View Post
    Apparently it's a problem with my thief 2 folder, im having the same problem in other missions. Also i can't use any weapon.

    it's the motiondb file that was missing, i have a problem sometimes with files being auto-deleted in my thief 2 directory, it's the only folder in my pc this happens.~

    Anyway , everything is working well now,i can proceed with this mission
    what loader are you using? I had issues with a loader years ago that were so bad I gave up and just started using FMSel instead.

  10. #235
    Member
    Registered: May 2008
    Location: Southern,California
    was i the only person who thought there would be a lawnmower/lonmore easter egg :P

  11. #236
    Member
    Registered: Aug 2006
    Location: France (Reims - Champagne)
    Quote Originally Posted by lordhern View Post
    what loader are you using? I had issues with a loader years ago that were so bad I gave up and just started using FMSel instead.
    Im using Darkloader, im not sure this loader may cause installation problems.

  12. #237
    But Pedro!!! Change to AngelLoader for example. Isn't Darkloader REAL old-school?

  13. #238
    Member
    Registered: Oct 2012
    Quote Originally Posted by Cardia View Post
    Apparently it's a problem with my thief 2 folder
    The problem is Darkloader, your T2 folder being messed up is the symptom, but the cause is Darkloader.

    Quote Originally Posted by Cardia View Post
    Im using Darkloader, im not sure this loader may cause installation problems.
    I am, as are most other players.

    DO NOT USE Darkloader, it buggers up your Thief install.

    You have only one option, a complete new install of Thief.

    And PLEASE do not use FMsel, Angel loader or NewDarkLoader with your current Thief install as all you will be doing is carrying over all the crap that Darkloader has dumped into your Thief install and so your old problem WILL persist with those new FM loaders.

    Start anew, clean install, new FM loader and please never go back to Darkloader, you will appreciate this advise in the long run.
    Last edited by fortuni; 1st Dec 2021 at 05:25.

  14. #239
    Member
    Registered: Apr 2000
    Location: montreal
    Quote Originally Posted by A.Stahl View Post
    A building between the warehouse and the Mechanist compound has a 2-slope roof. Get there. And then climb into the window.
    is this the room ? the one with a piano and a HArp ?

  15. #240
    Quote Originally Posted by sexypat View Post
    is this the room ? the one with a piano and a HArp ?
    The guy has a piano, but i remember no harp

  16. #241
    Member
    Registered: Nov 2010
    Location: Alberta, Canada
    Quote Originally Posted by fortuni View Post
    ..
    Start anew, clean install, new FM loader and please never go back to Darkloader, you will appreciate this advise in the long run.
    This. full stop.

  17. #242
    Member
    Registered: Aug 2006
    Location: France (Reims - Champagne)
    I remember a time where darkloader used to work well, but i admit for some time this loader is prone to do errors with missions installing. Guess i'll have to stick with fm loader.

    Thank you for your recommendations

  18. #243
    Member
    Registered: Dec 2004
    Location: Germany
    There is a wide variation in how much trouble people have with DarkLoader. Some can still use it with no problems, others have serious problems every now and then. The main problem with DarkLoader appears to be that if it has a problem while installing a mission, the chances are moderate to high that it cannot uninstall the mission completely, and the player is left with a messed-up Thief folder/directory that is rather hard to clean up. This is not the case with the modern loaders and NewDark, since the missions are not installed in the Thief folder/directory anymore, thus no corruption of that does occur. This technique was not available with "Old Dark", though, so there was little alternative for DarkLoader back in these dark(loaderish) times.

  19. #244
    Member
    Registered: Nov 2010
    Location: Alberta, Canada
    Quote Originally Posted by baeuchlein View Post
    There is a wide variation in how much trouble people have with DarkLoader. Some can still use it with no problems, others have serious problems every now and then. The main problem with DarkLoader appears to be that if it has a problem while installing a mission, the chances are moderate to high that it cannot uninstall the mission completely, and the player is left with a messed-up Thief folder/directory that is rather hard to clean up. This is not the case with the modern loaders and NewDark, since the missions are not installed in the Thief folder/directory anymore, thus no corruption of that does occur. This technique was not available with "Old Dark", though, so there was little alternative for DarkLoader back in these dark(loaderish) times.
    My only success was using snapshots of my old-dark VM - after playing an FM I would restore the snapshot. darkloader is renamed "demonloader" on my system because it cannot reliably handle FM switching.

  20. #245
    Member
    Registered: Dec 2004
    Location: Germany
    Well, as I said, there is a wide variation in DarkLoader demonity. For me, the language selection does not work anymore, but everything else seems to work normally. However, I only use DarkLoader for testing something here and there. I use the more modern loaders for gaming now, and they work well enough.

  21. #246
    Member
    Registered: Apr 2011
    DML patch for those experiencing performance problems on the streets due to excessive particles:

    this greatly reduces the number of particles used to shroud the streets below. it also enables the normal efficiency mode for these particles and the dust mote particles in some rooms in the mission, so they don't take any cpu time when not visible.

    1. download from Dropbox
    2. unzip the files into the FM's folder (e.g. c:\Thief2\FMs\Lonmore-v1_2\)

  22. #247
    Member
    Registered: Oct 2012
    Does this dml make any difference to the look of the mission, guessing if it massively reduces the number of particles in the shroud then it would. I’m wondering whether to get this dml included in the next FMDML package, but if it significantly changes the look of the mission then probably best to leave it as a purely optional dml.

  23. #248
    Member
    Registered: Apr 2011
    i tried to keep the visual differences reasonably small: before and after.
    Last edited by vfig; 4th Dec 2021 at 22:36.

  24. #249
    Member
    Registered: Oct 2012
    Thanks, looks like you did a good job. I’ll ask Beltzer his opinion but I’m thinking it would be best to include the dml in the next FMDML.

  25. #250

Page 10 of 12 FirstFirst ... 56789101112 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •